Join our Newsletter

Thanks for your interest in The McKinney Partnership Architects. Please enter your information to be added to our email newsletter.


Required fields


×

Page Loading

The Vue | Norman, Oklahoma

The Vue is a new contemporary apartment at the intersection of Imhoff and Chautauqua in Norman, OK. The McKinney Partnership worked with developers Construction Unlimited to create a unique living option for students and young professionals in the area. 

The five building, four story complex is connected by covered breezeways and two stair towers wrapped in a translucent metal mesh. Brick, gray stucco, and red composite panels are used on the exterior to seamlessly blend the contemporary concept with the more traditional surrounding buildings. This one of a kind facility offers its residents unique amenities, such as a storm shelter, electric car charging station, and a lounge pool. A stunning rooftop terrace crowns the complex and provides quintessential urban living in the heart of Norman. It includes a kitchen, garden area, and relaxed seating, with an unbeatable view of the OU campus.